İSTANBUL / KARTAL - Kartal Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu

Neslihan ASLAN - Müdür Yardımcısı

GÖREV ve SORUMLULUKLAR

Madde 62: “Müdür Yardımcıları,ders okutmanın yanında okulun her türlü eğitim-öğretim, yönetim, öğrenci, personel, tahakkuk, ayniyat, yazışma, eğitici etkinlikler,yatılılık, bursluluk, güvenlik, beslenme, bakım, koruma, temizlik, düzen, halkla ilişkiler gibi işleyişleri ile ilgili olarak okul müdür tarafından verilen görevleri yapar. Bu görevlerin yapılmasından ve okulun amaçlarına uygun olarak işleyişinden müdüre karşı sorumludur.”

1. 6. Sınıf öğrenci işlerini (devam-takip, devamsız öğrenci işlemleri, notlar, sınavlar vs.) takip etmek,
  2. Anasınıflarının zümre Öğretmenler Kurulu, veli toplantıları, ders defterlerinin kontrolü, yıl sonu işlemleri, ders denetimleri, öğrenci kayıtları, gelir-gider, karar defterlerinin işlenişi gibi iş ve işlemleri yapmak. Tefbis işlemlerinin yürütülmesi ve anasınıfı stajyer öğrencilerinin iş ve işlemlerinin takibi.
  3. Okul servis araçlarının kontrol ve düzenini sağlamak,
  4. Stratejik Planların hazırlanması, iş ve işlemlerin yürütülmesi,
  5. Yürütülen Projelerin iş - işlemleri ve takibinin yapmak
  6. İş Sağlığı ve Güvenliği iş ve işlemlerini yürütmek,
  7. Sivil Savunma iş ve işlemlerinin yürütülmesi,
  8. Okul Brifing dosyasının hazırlanması ve güncellenmesini sağlamak
  9. Okul Web sayfasını kontrolü, güncellenmesi ve işler halde tutulması ile ilgili tedbirleri almak.
  10. Yaz ve Sonbahar dönemlerinde öğretmenlerin yapacağı mesleki seminer ve çalışmalarını planlamak ve takip etmek,
  11. Öğrencilerin Takdir-Teşekkür-iftihar ve başarı belgeleri ile ilgili iş ve işlemleri yapmak, dönem ve yıl sonun da öğrenci karnelerinin temini, yazımı ve dağıtımı ile ilgili işlemleri yapmak,
  12. Bulunduğu Kattan sorumlu olmak, tüm sınıfların ve diğer alanların her türlü bakım, onarım, tesisat ve temizlik işleriyle ilgilenmek. Aksaklıkların giderilmesi için tedbir almak, aksayan yönlerin okul müdürlüğüne rapor edilmesini sağlamak
  13. Kendisine havale edilen evrakların gereğini zamanında yapmak
  14. Nöbet görevini yürütmek, nöbetçi olduğu gün nöbetçi öğretmenlerin nöbet görevlerini takip etmek
  15. E-Okul çalışmalarını eksiksiz yürütmek
  16. Rehberlik yazışmaları
  17. Okul müdürünün vereceği diğer iş ve işlemler.